ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ

 

Στο ερώτημα τι μας χρειάζονται οι Βιβλιοθήκες σήμερα απαντά με τον πιο δημιουργικό τρόπο ο Δήμος Δοβράς, με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση με τη Βιβλιοθήκη μας.

Με τη σύμβαση αυτή δημιουργείται το πλαίσιο της συνεργασίας για την δημιουργία μιας νέας Βιβλιοθήκης στον Άγιο Γεώργιο και την ένταξη της στο δίκτυο υπηρεσιών Βιβλιοθηκής και πληροφόρησης που προσφέρει η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Η δημιουργία της νέας Βιβλιοθήκης θα στηριχθεί στη φιλοσοφία των «Μαγικών Κουτιών» και θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά γενικότερα και τους κατοίκους όλου του δήμου.

Με χαροποιεί προσωπικά το γεγονός ότι ένας Δήμος του Νομού μας επενδύει στην γνώση , στην καινοτομία και την δημιουργική έκφραση, θέλοντας να δώσει προοπτική και λύσεις στα προβλήματα για το καλό του τόπου.

Είμαι βέβαιος ότι και άλλοι Δήμοι του Νομού θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα . Χρειαζόμαστε Βιβλιοθήκες, που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

[tags]Βέροια, Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, Δήμος Δοβράς, Μαγικά Κουτιά, γνώση, καινοτομία, δημιουργική έκφραση[/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας