Ψηφίστε, τα αγαπημένα σας

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε κυκλοφορήσαμε ένα ερωτηματολόγιο με τίτλο “Ψηφίστε”. Οι αναγνώστες μας είχαν τη ευχέρεια να αναφέρουν τα βιβλία, τις ταινίες που διάβασαν και τους άρεσαν αυτό το καλοκαίρι. Τους ζητήσαμε να μας αναφέρουν και αυτά που τους απογοήτευσαν. Περίπου τριακόσιοι συμπολίτες μας μέχρι σήμερα έγραψαν τις προτιμήσεις τους. Τα αποτελέσματα λιγο πολύ αναμενόμενα τα παραθέτω, τα σχόλια δικά σας.
Αγαπημένο βιβλίο έλληνα συγγραφέα : ‘Ενα παιδί μετράει τα άστρα, Μενέλαος Λουντέμη-Ματωμένα χώματα, Διδώ Σωτηρίου-Με τα μάτια της ψυχής, Όμηρος Αβραμίδης-Ευτυχώς που δε γεννήθηκα όμορφη-Καρακάση-Η αναζήτηση-Θέμελης-Οι άγγελοι χορεύουν στο ποτάμι, Κάλη Καρατζά-Το ταξίδι που λέγαμε, Παπαδάκη.
Αγαπημένο βιβλίο ξένου συγγραφέα: Ο αλχημιστής, Πάολο Κοέλο-Ούτε το όνομά μου, Τ. Χάλο-Στην κόρη μου στη Γαλλία,Β. Κίτιγκ-Ψάχνοντας για κοχύλια, Ρ. Πίλτσνερ-‘Εγκλημα και Τιμωρία, Φ. Ντοστογιέφσκυ-‘Οταν έκλαψε ο Νίτσε, Ι. Γιάλομ
Το βιβλίο που απογοήτευσε περισσότερο: Κώδικας Ντά Βίντσι, Ντ. Μπράουν-Οι μάγισσες της Σμύρνης, Μ. Μειμαρίδη-Έσχατοι καιροί, Α. Καλλιοντζή-Το τρένο με τις φράουλες, Γ. Ξανθούλης.
Οι ταινίες που αρέσανε: Lost-οι αγνοημένοι, Οι νύφες, Harry potter, Match point, Ο επίμονος κηπουρός, Τα παιδιά της χορωδίας.
Οι αγαπημένες ιστοσελίδες: https://www.in.gr https://www.google.com https://www.youtube.com

Η ψηφοφορία συνεχίζεται, οι αναγνώστες μας δείχνουν τις προτιμήσεις τους, ο διάλογος απαραίτητος για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2007
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας