Για να ανάψουμε τα φώτα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας! ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 – ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αγαπημένα παιδικά βιβλία, φανταστικά ταξίδια, ζωγραφική, κατασκευές, συναισθήματα, φιλία, αγάπη και προετοιμασία για τις Απόκριες…

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στα εργαστήρια του Φεβρουαρίου, θα συνδράμουν εικαστικά ζωγραφίζοντας το αγαπημένο μέρος τους της Βιβλιοθήκης ώστε “ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ”.  Ελάτε στην παρέα μας, μικροί και μεγάλοι…

Σύντομα όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ανάψουμε τα φώτα…

Εγγραφές από Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 10.00-11.00 το πρωί
«Η μάγισσα Σουσουρέλα παίζει με την αλφαβήτα και τους αριθμούς».
Τα παιδιά με παιχνίδια, μουσική και ζωγραφική μαθαίνουν την αλφαβήτα και τους αριθμούς. Με τη Βέτα Τάρη συγγραφέα των βιβλίων «Η μάγισσα Σουσουρέλα και η αλφαβήτα» και «Η μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί». Για παιδιά 4-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Ένας πιγκουίνος…όχι και τόσο τέλειος».
Ανακαλύπτουμε τα μυστικά της φιλίας μέσα  από την περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα. Τι έπαθε αλλά και τι έμαθε απ’ αυτήν ο μικρός πιγκουίνος;  Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα
Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ;
Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.  

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί
και Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων). «Περιμένοντας τις Απόκριες – Αρλεκίνος με πηλό».
Πλάθουμε τον πηλό και φτιάχνουμε τον δικό μας Αρλεκίνο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε τον Αρλεκίνο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Τα συναισθήματα μου κι εγώ».
Τι είναι τα συναισθήματα; Μαθαίνουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε. Μερικά είναι όμορφα και άλλα είναι πιο περίπλοκα. Έχουν χρώμα; Τι γεύση αφήνουν; Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Ο Παππούκας μου»
. Μια αξιαγάπητη, τρυφερή  ιστορία, για την ξεχωριστή σχέση μεταξύ ενός παππού και του εγγονού του. Μπορούν οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά να συνυπάρχουν αρμονικά; Ελάτε να το μάθουμε και να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε, αυτό που νοιώθουμε, για τον δικό μας παππούκα!!! Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  24 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα
Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ;
Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.  

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων)
«Περιμένοντας τις Απόκριες – Αποκριάτικο προσωπείο».
Με μπαλόνια και εφημερίδες φτιάχνουμε ένα αποκριάτικο προσωπείο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε το αποκριάτικο προσωπείο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

 Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.
Όσοι δεν ενημερώνουν θα μας φέρουν στη δύσκολη θέση
να ακυρώσουμε τη συμμετοχή τους τον επόμενο μήνα.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.
Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494,
www.libver.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2016
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας