ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ» απο το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ  «ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ» 

απο το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας

Την Δευτέρα 19/10/2020 στις 19:00 – 20:00 

Στο πλαίσιο της εκστρατείας #μένουμε ασφαλείς ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19), η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab  παρουσιάζουν μία ιδιαίτερα χρήσιμη διαδικτυακή συνάντηση για όλους, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

O Οκτώβριος είναι ο μήνας κυβερνοασφάλειας και για αυτό θα μας ενημερώσει ο πρώην Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,  Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. , Ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης Κυβερνο-Εγκλήματος, κ. Γιώργος Παπαπροδρόμου.

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι πολίτες, όλο και περισσότερο εξαρτόμαστε είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο από τις νέες τεχνολογίες ή τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ). Πόσο ασφαλείς όμως είμαστε;

Θέματα της καθημερινής μας ρουτίνας είναι πλέον οι τραπεζικές μας συναλλαγές, η αγορά και πώληση προϊόντων μέσω διαδικτύου, η διαδικτυακή συμπεριφορά των παιδιών μας, η συμμετοχή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και οι συναλλαγές μας  ως πολίτες με την πύλη του δημοσίου.

Σε όλα αυτά τα θέματα δημιουργούνται πολλά και σημαντικά ερωτήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη φόρμα στο URL:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gz_kCLuQkU6jBqlw7kITTGJusWigwMhAgcjkH9n0TZFUMTdOS0E3MDVWVjNaR1I1U0E2VTVCVlIzOC4u

Για την διεξαγωγή θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή ZOOM.  Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν τη Δευτέρα το μεσημέρι πληροφορίες σύνδεσης στο email τους.

Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του Κυρίου Παπαπροδρόμου.

Πληροφορίες – Ερωτήσεις : geobikas@libver.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 14 Οκτώβριος 2020
in Veria Tech Lab, Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας