ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

*στη συνημμένη φωτογραφία, η οικογένεια Πολυζωϊδη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί θερμά τις αδελφές Κατερίνα Πολυζωίδη-Μαυρολέων και Πόπη Πολυζωίδη-Σκανδάλη για την ευγενική και γενναιόδωρη δωρεά τους.

Η δωρεά έγινε στη μνήμη των γονέων τους Θεμιστοκλή και Ευφροσύνης Πολυζωίδη και θα αξιοποιηθεί στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης στο πλαίσιο της καμπάνιας ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ. Η οικογένεια Πολυζωίδη είναι παλιά Βεροιώτικη οικογένεια της οποίας οι απόγονοι κατοικούν κυρίως στη Θεσσαλονίκη και διατηρούν στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με την πόλη μας, την οποία αγαπούν και επισκέπτονται συχνά.

Στο ποσό που προσφέρθηκε στη βιβλιοθήκη, συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων της Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο “Ταξίδι στο Χρώμα” της Κατερίνας Πολυζωίδη-Μαυρολέων η οποία υιοθέτησε την καμπάνια μας και διέθεσε όλο το ποσό από τις ανωτέρω πωλήσεις. Η κ. Κατερίνα Πολυζωϊδη-Μαυρολέων εργάστηκε ως διπλωμάτης για πολλά χρόνια ενώ από το 1999 ασχολείται με τα εικαστικά.

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 9 Μάρτιος 2016
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας