«Επιβιβαστείτε! Ήρθε η ώρα για ιστορίες με τρένα» . Εργαστήριο για παιδιά από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Βέροιας

Στο πλαίσιο της δράσης  Salonique à Monastir (219 χιλιόμετρα αφήγησης), που συνδιοργανώνει ο Δήμος Βέροιας και η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε εννέα πόλεις-σταθμούς της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Μοναστηρίου, με αφορμή την συμπλήρωση 130 χρόνων από την έναρξη των εργασιών κατασκευής της γραμμής και την ανακήρυξη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του έτους 2021 ως «Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμου», έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στις 11 το πρωί στο  Σιδηροδρομικό Σταθμό της Βέροιας.

Στο παλιό βαγόνι του σταθμού, θα διαβάσουμε όμορφες ιστορίες για παιδιά μέσα από βιβλία αγαπημένων συγγραφέων και προσωπικές μαρτυρίες. Θα ακολουθήσει εργαστήριο χειροτεχνίας με θέμα το τρένο και τους προορισμούς των ονείρων μας.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 7-12 ετών | Μέγιστος αριθμός: 20 παιδιά | Συνολική διάρκεια δραστηριότητας: 1 ώρα (Διοργάνωση: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας)

(Με προεγγραφή  στο τηλ. 2331024494: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας)

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 23 Ιουνίου 2021
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας