Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, ανάβει ένα μπλε φως για τη Μ.Α.μ.Α

Η καμπάνια «ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ», είναι μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Autism Speaks που σκοπεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό γιορτάζεται στις 2 Απριλίου με τις δράσεις «Φορέστε μπλε» και «Άναψε ένα μπλε φως για τον αυτισμό» σε όλο τον κόσμο.

Κτίρια και ιστορικά μνημεία όπως ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ,το Empire State Building, ο Νότιος Πόλος ,ο Πύργος του Άιφελ ,οι Πυραμίδες της Αιγύπτου, η Petra της Ιορδανίας,η όπερα του Σύδνευ, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι,οι  καταράχτες του Νιαγάρα, ο Λευκός ‘Οικος στην Ουάσινγκον,η Sangrada Familia ,η μεγαλύτερη καθολική εκκλησία στην Καταλονία, το Qutub Minar στην Ινδία, το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο, το Taj Mahal Mumbai, φωτίζονται μπλε ως ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με αυτισμό.

Στη καμπάνια αυτή συμμετέχει  για ακόμη μια χρονιά η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, φωτίζοντας με μπλε φως τον ανακαινισμένο δεύτερο όροφο το βράδυ Τρίτης, 2 Απριλίου 2019 δείχνοντας με αυτό το τον τρόπο την συμπαράστασή της στο σύλλογό μας  Μ.Α.μ.Α -Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό .

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 1 Απριλίου 2019
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας