Η «Λιλιπούπολη» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Το Σάββατο 15 Ιουνίου σας καλούμε να έρθετε στην επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής εκστρατείας 2013 «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος», που σας προτείνει η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας για το φετινό καλοκαίρι και είναι μια δράση του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

  • Στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου «Όλα τα χρώματα οδηγούν στη Βιβλιοθήκη»… Εκρήξεις χρωμάτων μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με μπαλόνια και χρώματα για να υποδεχτούμε ένα χρωματιστό καλοκαίρι. Για μικρούς και μεγάλους. Ελεύθερη Συμμετοχή.
  • Και στις 12.00 το πρωί, ελάτε να γνωρίσουμε ή να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε τα τραγούδια της «Λιλιπούπολης», της γνωστής ραδιοφωνικής σειράς που ξεκίνησε το 1976 και κράτησε ως το 1980 στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Η εκπομπή θεωρείται στις μέρες  μας «θρυλική», τόσο για την πρωτοτυπία και την ποιότητά της, όσο και για την επίδρασή της στη γενικότερη περίοδο. Μεταξύ των τραγουδιών θα ακουστούν, «Το πράσινο χρώμα ή ο χορός των μπιζελιών», «Το κόκκινο χρώμα ή η κυρία Φωτεινή» και άλλα πολλά… Με την Ομάδα Καλλιτεχνών SourLiBooM. Στον 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Για μικρούς & μεγάλους. Ελεύθερη Είσοδος.

 

Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας,  Έλλης 8, τηλ. 2331024494

 

Μια δράση του Future Library για την προώθηση της Ανάγνωσης,

της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας.

Αποκλειστικός δωρητής του Future Library  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος www.snf.org

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 12 Ιουνίου 2013
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας