Η Υφυπουργός Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, η Υφυπουργός Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Ν. Ημαθίας, επισκέφτηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης κος Κωνσταντίνος Θεοχαρόπουλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και το Διευθυντή, είχαν την ευκαιρία να ξεναγήσουν την κα Υφυπουργό σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης. Η κα Υφυπουργός είδε από κοντά δύο εκπαιδευτικά εργαστήρια που πραγματοποιούνταν με τη συμμετοχή της Γ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τη δασκάλα τους Βάσω Καλογήρου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης των φορέων εκπαίδευσης του Nομού, ο Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Δοβράς κος Χρήστος Τσιούντας έθεσε το ζήτημα της άμεσης εξεύρεσης λύσης για την λειτουργία των Κινητών Βιβλιοθηκών της Βιβλιοθήκης, οι οποίες παραμένουν ακινητοποιημένες εδώ και ένα χρόνο.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας είναι ΝΠΔΔ, υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, έχει περισσότερα από 24.000 μέλη και δανείζει περισσότερα από 20.000 τεκμήρια το μήνα.

[tags] Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου [/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας