ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ

Στις νέες παραλαβές συγκαταλέγονται βιβλία ιδιαιτέρως χρήσιμα εν όψει της επιστροφής στην καθημερινότητα: μετά από περίοδο μεγάλης γαστριμαργικής απόλαυσης έρχεται η συνειδητοποίηση ενδεχόμενης απώλειας του μέτρου με όλα τα παρελκόμενα της. Δύο τίτλοι που προστέθηκαν στη συλλογή της Βιβλιοθήκης φαίνονται να μπορούν να συνδράμουν όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με νέες υγιεινές συνήθειες:

GL+, η πιο σωστή δίαιτα βήμα – βήμα των Fiona Hunter, Susannah Blake. “Η δίαιτα GL+ (Γλυκαιμικού Φορτίου) είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η τελευταία και πιο έγκυρη “λέξη” της διατροφολογίας – και, ταυτόχρονα, το κλειδί για μόνιμη απώλεια βάρους και maximum υγεία! Η εφαρμογή της εξασφαλίζει ασφαλές αδυνάτισμα, ενίσχυση της ενεργητικότητας και σωματική ευεξία! Το μοναδικό αυτό βιβλίο, όμως, δεν περιλαμβάνει μόνο τις θεωρητικές βάσεις της δίαιτας, αλλά, με ένα πολύ πρωτότυπο “κοπτικό”-έκπληξη, σας δίνει περισσότερους από 1.000.000 (!) συνδυασμούς συνταγών για να χάσετε βάρος και να νιώθετε καλύτερα παρά ποτέ!”

Μαγειρέψτε υγιεινά : 150 νόστιμες συνταγές με υλικά από όλες τις διατροφικές ομάδες : Mayo Clinic : νέα φιλοσοφία στην κουζίνα για απολαυστικά πιάτα…χωρίς ενοχές, των Cheryl Forberg, Maureen Callahan. “Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε μεταξύ άλλων: – 150 νόστιμες συνταγές με υλικά από όλες τις διατροφικές ομάδες. – Μια πυραμίδα υγιούς βάρους, διαμορφωμένη με βάση τα πορίσματα πρόσφατων επιστημονικών μελετών. – Τις στρατηγικές με τις οποίες μπορείτε να πετυχαίνετε καθημερινά τους διατροφικούς σας στόχους. – Συμβουλές για να επιλέγετε τα καλύτερα υλικά και να συνθέτετε απολαυστικά μενού. – Απλές τεχνικές για να αναδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο το άρωμα και τη γεύση των υλικών.”

[tags] Βέροια, Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, διατροφή, δίαιτα, μαγειρική [/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 9 Ιαν 2012
in Από τη συλλογή μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας