ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ– ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008

«Διακοπές με τους Αναγνώστες» πάει και τον Αύγουστο η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας

 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Πάμε διακοπές με τους Αναγνώστες» και τον μήνα Αύγουστο, με μία σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και επισκέψεων σε όλο το Νομό, στα κατασκηνωτικά και παραθεριστικά κέντρα της περιοχής μας, στοχεύοντας στην ενθάρρυνση της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικότητας, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα των πολιτών.

Το πρόγραμμα «Πάμε διακοπές με τους Αναγνώστες», που συνδιοργανώνεται με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας, περιλαμβάνει Εικαστικά εργαστήρια, Ψηφιακές Διηγήσεις, Αφηγήσεις Παραμυθιών, Καλλιτεχνικές Δράσεις, και την Μαγική Νύχτα της Βιβλιοθήκης στις 27 Αυγούστου.

Ειδικότερα φέτος προτείνει στους αναγνώστες να ανακαλύψουν γύρω τους όλα όσα είναι γραμμένα και τους προσκαλούν να τα διαβάσουν, στην πόλη, στο σπίτι, στους δημόσιους χώρους, στον εικονικό κόσμο των υπολογιστών. Αυτό το καλοκαίρι πηγαίνουμε εκδρομή στη Βιβλιοθήκη, στους δρόμους, στα πάρκα, το πρωί, το μεσημέρι, τη νύχτα ανακαλύπτοντας όλα όσα μας φωνάζουν δυνατά ή ψιθυριστά να τα διαβάσουμε!!!

Δείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για τον Αύγουστο του 2008 (Αρχείο pdf ).

Δείτε το πρόγραμμα κινήσεως των κινητών βιβλιοθηκών για τον Αύγουστο του 2008 (Αρχείο pdf )

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας