Προβολή ψηφιακών βιωματικών ταινιών

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν στη Βιβλιοθήκη δυο πολύ καλές εκδηλώσεις και θέλω πολύ να τις παρουσιάσω και να σας προσκαλέσω να είστε κι εσείς εδώ μαζί μας.
Θα αναφερθώ στην πρώτη εκδήλωση, την προβολή ψηφιακών βιωματικών ταινιών, που θα γίνει την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ. Οι ταινίες έγιναν στη Βέροια, από συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και μετανάστες, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει σεμινάριο δημιουργίας ψηφιακών αφηγήσεων τον περασμένο Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη εργαστήριο από αμερικανούς ειδικούς, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Untold Stories “Ανείπωτες ιστορίες”. Την προβολή των ταινιών, που θα διαρκούν λίγο -δυο με τρία λεπτά- και θα είναι στην ελληνική, αλβανική, ρωσική ή αγγλική γλώσσα, ακολουθεί μουσικό πρόγραμμα με μικρασιάτικα από το συγκρότημα “Σαλτιμπάγκοι”.
Μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, να δούμε τις εικόνες του άλλου, να ανασύρουμε τις δικές μας, να συν-ομιλήσουμε, να συν-ανα-στραφούμε, να ακούσουμε μαζί μουσική, να πιούμε μαζί ένα ποτήρι κρασί.

[tags] Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Βέροια, ψηφιακές βιωματικές ταινίες, Untold Stories “Ανείπωτες ιστορίες” [/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 13 Μαρτίου 2009
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας