“Πρωτοβουλία για το Παιδί”

 Ο σύλλογος κοινωνικής πρωτοβουλίας Βέροιας “Πρωτοβουλία για το Παιδί” ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2008. Στόχοι του συλλόγου είναι η παροχή ηθικής και υλικής υποστήριξης σε παιδιά  που ζουν στη φτώχεια, έχουν μαθησιακά προβλήματα, είναι παιδιά οικογενειών που δυσλειτουργούν, είναι θύματα ψυχολογικής και σωματικής βίας, έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βρίσκονται σε κίνδυνο και σε προφανή αδυναμία να επιβιώσουν. Ακόμα παρέχεται προσωρινή παραμονή παιδιών που πρέπει να απομακρυνθούν από το οικογενειακό περιβάλλον, ψυχολογική και υθική στήριξη, σίτηση, ύπνος, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μαθησιακή βοήθεια, ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση.

Ο σύλλογος αυτός χρειάζεται την στήριξη και την βοήθεια όλων μας. Έτσι διοργανώνεται ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι στο οποίο μπορούμε να παρευρεθούμε και να αγοράσουμε οικονομικές χειροποίητες δημιουργίες, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά γλυκά και λικέρ, κοσμήματα, μεταχειρισμένα παιδικά βιβλία κ. α. Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 9:30 π.μ με 21:00 μ.μ και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 9:00 π.μ με 15:00 μ.μ. (Στον πεζόδρομο Βικέλα)

 Όλοι έχουμε δικαίωμα στα όνειρα… και πολυ περισσότερο τα παιδιά αυτα! Ας βοηθήσουμε,  ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στη στήριξη του συλλόγου.

[tags] Βέροια, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, [/tags]

Σχετικά sites: Χριστούγεννα, Ψυχολογική Υποστήριξη, Το χαμόγελο του παιδιού, Μη κερδοσκοπικοί Οργανισμοί

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2009
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας