Πρόγραμμα Career Crafting για παιδιά Γυμνασίου από το VeriaTechLab

Το πρόγραμμα Career Crafting προσκαλεί παιδιά Γυμνασίου να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα με στόχο το σχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, μέσα από πέντε καινοτόμα εργαστήρια με βιωματικές δραστηριότητες.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να γνωρίσουν έννοιες όπως ανάληψη ηγεσίας, η αυτοαποτελεσματικότητα, η ψυχολογική αυτογνωσία και οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες.

Συνολικά στη Βέροια 12 μαθητές θα παρακολουθήσουν 5 εργαστήρια, ένα δια ζώσης διάρκειας 5 ωρών και 4 διαδικτυακά διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα.  Θα προηγηθεί kick-off event όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους facilitators και εκπροσώπους των φορέων.  Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνετε τη φόρμα :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6zhqHc0x7eep1ZcLM
gbYH2d7x2BfQ9pNdebnbvamzeJ72BA/viewform

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των 5 εργαστηρίων.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΜΟΝΟ στο info@eduact.org.

To πρόγραμμα διοργανώνει η Eduact σε συνεργασία με τις Αμερικανικές Γωνιές Veria Tech Lab & Xanthi Tech Lab, και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022
in Veria Tech Lab, Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας