ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 2018”

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε στη Βιβλιοθήκη την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τις ξεχωριστές δράσεις που ετοίμασε για όλες τις γυναίκες το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας. Σας περιμένουμε στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης όπου, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

αισθητικής
μαθητές και εκπαιδευτικοί της ειδικότητας Αισθητικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας θα προσφέρουν δωρεάν: εφαρμογή ενυδάτωσης και ειδικών τεχνικών μάλαξης και βελτίωσης της εικόνας του προσώπου, παράλληλα με μυϊκή χαλάρωση και ευεξία, θεμέλιο λίθο της προληπτικής φροντίδας της υγείας και ολιστικής υγιεινής.

κομμωτικής
μαθητές και εκπαιδευτικοί της ειδικότητας Κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “Χάρισε Δύναμη”, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», θα συγκεντρώσουν κοτσίδες μαλλιών, από δωρητές μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, με στόχο την επιδότηση γυναικών που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία για την αγορά περούκας, βάσει οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων.
Στους δωρητές αποστέλλεται ειδικό ονομαστικό ευχαριστήριο.

Η δράση θα συνεχιστεί στα εργαστήρια κομμωτικής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας (Σταδίου 121) όπου οι μαθητές του τομέα κομμωτικής θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν κοτσίδες με την καθοδήγηση και επίβλεψη των καθηγητριών τους και τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο – Μάιο του 2018, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 23310-65600 (1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας) και 23310-29511 (1ο ΕΠΑ.Λ Βέροιας).

Προδιαγραφές για τις κοτσίδες που δωρίζονται στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη»:
· Το μήκος της κοτσίδας θα πρέπει να έχει μήκος μεγαλύτερο ή ίσο των 20 cm
· Τα μαλλιά δεν πρέπει να έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία, όπως, βαφή, ισιωτική, περμανάντ κλπ.
· Το ποσοστό των λευκών να μην ξεπερνάει το 5%
· Δεκτές γίνονται κοτσίδες με φυτικές βαφές ή χρωμοσαμπουάν που φεύγουν με το λούσιμο.

Ας δείξουμε όλοι έμπρακτα ευαισθησία αναλαμβάνοντας δράση και μεταδίδοντας μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, αλτρουισμού και συνεισφοράς.

«Άλμα ζωής»
τηλ: 210 41 80 006
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Λένα Παναγιωτοπούλου, lena@almazois.gr
URL: https://www.almazois.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 6 Μάρτιος 2018
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας