ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

 Η Βιβλιοθήκη μας κλείνει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα και γιορτάζει τον ένα χρόνο από την απονομή του Βραβείου “Πρόσβαση στη γνώση” από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.
Ελάτε να περάσουμε τη μέρα αυτή όλοι μαζί.
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας θα είναι ανοιχτεί  από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα, και στις 20.30 το βράδυ στο χώρο της Συναγωγής στην Μπαρμπούτα θα ακολουθήσει  συναυλία με την Ευγενία Συριώτη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτής θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες στο χώρο της Βιβλιοθήκης οι οποίες θα ξεκινούν από τις 10.00 το πρωί. Η συμμετοχή σε όλες αυτές τις δράσεις είναι ελεύθερη, για μικρούς και μεγάλους.

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε την ιδιαίτερη εκδήλωση εκείνης της ημέρας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας , στο ανοιχτό Δημοτικό Αμφιθέατρο, στις 7.00 με 9.00 το βράδυ με  το γενικότερο τίτλο
“Καλοκαίρι γεια σου”. Μουσικά παιχνίδια από σκηνής. Ένα κεφάτο παιδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα όπου τα παιδιά συμμετέχουν, παίζοντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας. Με την ομάδα Κρουστόφωνο. Για μικρούς και μεγάλους.
Είσοδος Ελεύθερη για όλους.

Πληροφορίες για το γενικό πρόγραμμα με τις δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και τις μουσικές εκδηλώσεις, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης https://www.libver.gr

[tags]Βέροια, Βιβλιοθήκη Βέροιας, καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά [tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας