Συναισθηματική νοημοσύνη

t

 

 

“Τα   ανθρώπινα όντα μπορούν, αλλάζοντας  τις εσωτερικές στάσεις του  μυαλού τους,να αλλάξουν τις εξωτερικές πλευρές της ζωής τους”   ΓΟΥΙΛΙΑΜ   ΤΖΕΪΣ  
  ή   αλλιώς ,  ο εγκέφαλος μας έχει απεριόριστες ικανότητες  προσαρμογής..
 Στο σημερινό κόσμο της ταχύτητας, του ανταγωνισμού στον εργασιακό χώρο και της χαοτικής προσωπικής ζωής, αναζητούμε όλοι εργαλεία που βελτιώνουν τη συμπεριφορά και τις σχέσεις μας. Το βιβλίο μας δείχνει πώς η κατανόηση και η χρήση της συναισθηματικής νοημοσύνης μπορεί να γίνει το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας και να απελευθερώσουμε όλο το δυναμικό μας.Οι συγγραφείς επιστρατεύουν την εμπειρία τους για να μας δείξουν πώς αυτή η άλλη πλευρά της “εξυπνάδας” βοηθάει να μειώνουμε το άγχος, να αυξάνουμε την παραγωγικότητά μας, να συνειδητοποιούμε τα συναισθήματά μας τη στιγμή που αναδύονται, και να αλληλεπιδρούμε θετικά με τους γύρω μας.
Συναισθηματική νοημοσύνη : το απλό βιβλίο / Travis Bradberry, Jean Greaves.  Αθήνα : Κριτική, 2006.  211σ. ; 21εκ.
Οι Dr. Travis Bradberry και Dr. Jean Greaves είναι συνιδρυτές της TalentSmart. Έχουν δημιουργήσει μαζί την Αξιολόγηση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Ο Dr. Bradberry έχει διπλό διδακτορικό στην κλινική και την βιομηχανική-οργανωσιακή ψυχολογία.
  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας