Σωστά παραδείγματα,η μόνη λύση.

Η εκστρατεία ενημέρωσης για τις νέες τεχνολογίες και το Ίντερνετ προχωράει κανονικά. Σήμερα είχαμε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Νομάρχης της Ημαθίας κ. Κωστας Καραπαναγιώτιδης για το θέμα αυτό με την παρουσία και εκπροσώπων των υπολοίπων φορέων, οι οποίοι συνεργάζονται. Στο βίντεο, το οποίο ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη αυτή.

Μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το πώς θα μπορούσε καλύτερα αυτή η εκστρατεία να “στοχοποιήσει” συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ή τμήματα του πληθυσμού φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα, που εξακολουθεί να είναι η έλλειψη συγκεκριμένων παραδειγμάτων, τα οποία θα λειτουργήσουν σαν υποθέσεις εργασίας για τη χρησιμότητα του Ίντερνετ. Στο ερώτημα πώς μία νέα αγρότισσα από το Δάσκιο Ημαθίας μπορεί να βοηθηθεί στις δουλειές της χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες πρέπει να απαντήσουμε γρήγορα και καθάρα αν θέλουμε πράγματι όχι μόνο να κάνουμε μία εκστρατεία προώθησης των νεών τεχνολογιών αλλά να συνεισφέρουμε δυναμικά στην δημιουργία ενός νέου περιβάλλοντος.

Λουτρός, Καβάσιλα και Παλαιό Σκυλίτσι

Οι κινητές Βιβλιοθήκες επισκέφθηκαν στις 8 Οκτωβρίου του 2007 τα χωριά Λουτρός, Καβάσιλα και Παλαιό Σκυλίτσι στο νομό της Ημαθίας. Φωτογραφίες από τις επισκέψεις αυτές μπορείτε να δείτε και να σχολιάσετε στο χώρο της Βιβλιοθήκης στο flickr .


View Larger Map

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 9 Οκτώβριος 2007
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας