«ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» | ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

Η Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου προσφέρει, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη», δωρεάν σεμινάρια στον τομέα αναζήτησης εργασίας, προσβλέποντας στην ικανοποίηση της προφανέστατης ανάγκης των ανέργων για υποστήριξη και καθοδήγηση στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυριακές και ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης εργασίας και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις (στρατηγική καριέρας & εύρεση ευκαιριών εργασίας, εργαλεία αναζήτησης εργασίας, συνοδευτική επιστολή-cover letter, βιογραφικό σημείωμα-CV, συνέντευξη εργασίας-interview), προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στην αγορά εργασίας.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, από την άνοιξη του 2013 στη βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, σε βιβλιοθήκες της Ελλάδας και σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, με συντονίστρια την κα Αικατερίνη Κεράστα, στέλεχος της Κεντρικής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στον χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, τις ακόλουθες ημερομηνίες: Δευτέρα 23 & Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10.00-12.00.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο έως 20 Ιανουαρίου 2017.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας στο: 2331 0 24494.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ https://www.libver.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2017
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας