Από θρυλικό εστιατόριο, κόμικς: το «Γρα-Γρου» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑ ΓΡΟΥ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

Με αφορμή την έκδοση του κόμικς «Γρα-Γρου»,

ελάτε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις και τις ιστορίες σας

γύρω από μια σπουδαία ψηφίδα της τοπικής Ιστορίας

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 18:30

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, με αφορμή την παρουσίαση του graphic novel Γρα-Γρου (εκδόσεις Ίκαρος), που εκτυλίσσεται στο ομώνυμο εστιατόριο της Καστανιάς, τιμά ένα εμβληματικό τοπόσημο της Βόρειας Ελλάδας και σας προσκαλεί να μοιραστείτε αναμνήσεις και ιστορίες από έναν θρυλικό χώρο, απ’ όπου για σχεδόν έναν αιώνα παρέλασε ολόκληρη η χώρα.

Η παρουσίαση του κόμικς Γρα-Γρου (σενάριο: Τάσος Ζαφειριάδης-Γιάννης Παλαβός, σχέδιο: Θανάσης Πέτρου, μουσική: Μιχάλης Σιγανίδης) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, στην οδό Έλλης 8, στη Βέροια. Για την έκδοση θα μιλήσουν ο συγγραφέας Γιάννης Καισαρίδης, οι δημιουργοί του Γρα-Γρου, καθώς και όσοι από τους ακροατές επιθυμούν να συνεισφέρουν με τις προσωπικές τους ιστορίες, προκειμένου να αναβιώσουμε, για μια βραδιά, τον ξεχωριστό κόσμο ενός εστιατορίου που σφράγισε την περιοχή της Βέροιας.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο» (Τρεμπεσίνας 12, Βέροια).

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας