Διαταραχές λόγου και ομιλίας. Μικρά διαγνωστικά και θεραπευτικά βήματα

lllΜία χρόνια διαταραχή ή μια απλή καθυστέρηση στην επικοινωνία; Μικρά διαγνωστικά και θεραπευτικά βήματα…
Στόχος του βιβλίου είναι να κάνει γνωστή την επιστήμη της λογοθεραπείας στο ευρύ κοινό, δίνοντας κάποια στοιχεία αναγνώρισης των διαταραχών επικοινωνίας και κάποια μικρά βήματα θεραπείας, τα οποία μπορεί κανείς να εφαρμόσει μόνος του παράλληλα με το πρόγραμμα λογοθεπευτικής παρέμβασης.

Απευθύνεται σε γονείς με παιδιά που παρουσιάζουν δυσκολία στην επικοινωνία, σε ενήλικες με παρόμοια προβλήματα και σε επαγγελματίες που ξεκινάνε τα πρώτα βήματα της καριέρας τους στο χώρο της λογοθεραπείας. Αναφέρεται στην αξιολόγηση, τη διάγνωση και τη θεραπεία των πέντε πιο συχνά εμφανιζόμενων διαταραχών επικοινωνίας.

Διαταραχές λόγου και ομιλίας : μια χρόνια διαταραχή ή μια απλή καθυστέρηση στην επικοινωνία; Μικρά διαγνωστικά και θεραπευτικά βήματα / Αναστασία Κάρτζια . Θεσσαλονίκη : Μέθεξις, 2011. 85σ. ; 24εκ.

 Η Αναστασία Κάρτζια φοίτησε στο Τμήμα Παιδαγωγικής και Λογοθεραπείας του Ludwig-Maximillians Univesitaet του Μονάχου,ενώ ύστερα από μεταγραφή, πήρε το πτυχίο της στη Λογοθεραπεία από το Τμήμα Λογοθεραπείας του Α ΤΕΙ Πατρών. Τα τελευταία χρόνια ασκεί το επάγγελμα της λογοθεραπεύτριας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας