Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας

 

Στη φωτογραφία ο Νομάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης
με τον Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου, άλλα μέλη και το Διευθυντή της Βιβλιοθήκης

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας με το Διευθυντή της είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σε ξεχωριστές συναντήσεις τη δήμαρχο της Βέροιας κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, το Νομάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη και τον Προϊστάμενο της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ισαάκ Χαλκίδη.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών ο Πρόεδρος του νέου Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης κ. Κώστας Θεοχαρόπουλος και άλλα μέλη του Συμβουλίου γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τη συνέχιση της προσπάθειας της Βιβλιοθήκης για ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από την πλευρά της Βιβλιοθήκης στη συνεργασία που έχει αναπτύξει τα τελευταία δύο χρόνια με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Ημαθίας, με επίκεντρο τα καλοκαιρινά προγράμματα φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας που διοργανώθηκαν με ξεχωριστή επιτυχία. Τέλος, επισημάνθηκε από όλους η ανάγκη ανάπτυξης ευρύτερων συνεργασιών μεταξύ της Βιβλιοθήκης και φορέων του Νομού με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

[tags]Βέροια, Δημόσια βιβλιοθήκη Βέροιας, Εφορευτικό Συμβούλιο[/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας