ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΕΣ… ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ | Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο 2018 του Λυκείου των Ελληνίδων, παραρτήματος Βέροιας


Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο, με όμορφες φωτογραφίες απο τη Βέροια, μόλις κυκλοφόρησε και διατίθεται απο το Λύκειο των Ελληνίδων.
Πρόκειται για μια καλαίσθητη έκδοση με άρωμα απο την παλιά και τη σύγχρονη Βέροια. Το μπατάνι, το τενεκετζίδικο, το κουρείο και το μπακάλικο, είναι μερικά απο τα επαγγέλματα που αναπτύσσονται σε αυτό. Το ημερολόγιο αποτελεί χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς και μαθητές αλλά και για κάθε βεριώτικο σπίτι, εντός και εκτός των ορίων της πόλης.

Η έρευνα κι η επιμέλεια των κειμένων έγινε απο τον συν. εκπαιδευτικό κ. Θωμά Δημητράκη. Περιέχονται χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία και εξέλιξη των επαγγελμάτων.  Η φωτογράφιση των σύγχρονων επαγγελμάτων έγινε απο την κ. Σοφία Ελευθεριάδου

Η παρουσίαση του ημερολογίου θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης (στην οδό Έλλης 8) και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.

Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 5€ . Τηλέφωνο επικοινωνίας για τη διάθεση του ημερολογίου 6978008428 (κα Τρομπούκη)

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2017
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας