“Επιστήμονες για μία ημέρα” Διαθέσιμο για όλους, με Live Streaming το πρώτο μέρος του Masterclass για μαθητές Λυκείου, από τους ερευνητές του CERN

Συντονιστείτε μαζί μας, σήμερα το πρωί στις 9.30, στο κανάλι της Βιβλιοθήκης μας στο YouTube https://www.youtube.com/user/libveria , στο διαδικτυακό Masterclass «Επιστήμονες για μία ημέρα» για μαθητές λυκείου, από τους ερευνητές του CERN, για τη χρήση της Φυσικής επιστήμης πάνω στην Ιατρική Θεραπεία.

Το πρώτο μέρος (09:30 – 13:10) περιλαμβάνει τις διαλέξεις από τους Ερευνητές του CERN και μία εικονική επίσκεψη στο εργαστήριο του πειράματος ALICE, που είναι ένα πείραμα έρευνας βαρέων ιόντων στο CERN. Θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου στις 6 Μαρτίου 2021 και θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με Live Streaming από το κανάλι YouTube της Βιβλιοθήκης στη διεύθυνση : https://www.youtube.com/user/libveria . To παράθυρο του Streaming θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα του καναλιού μόλις ξεκινήσει η μετάδοση. Σε αυτό το μέρος μπορούν να συμμετέχουν ακόμη και όσοι δεν έχουν κάνει εγγραφή.
Οι απογευματινές διαδραστικές συναντήσεις αφορούν μόνο τα άτομα που δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή και θα είναι μόνο για σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν λάβει με email. Οι 180 διαθέσιμες θέσεις έκλεισαν σε λίγες μόνο ώρες.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 6 Μαρτίου 2021
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας