Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την εταιρεία MESSARITIS ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Messaritis Ανανεώσιμες η οποία πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εργασίες προληπτικής συντήρησης στο φωτοβολταϊκό σταθμό που διαθέτει η Βιβλιοθήκη, ισχύος 10kW. Στόχος της εταιρίας ήταν να εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία του συστήματος, προκειμένου να συνεχίσει η Βιβλιοθήκη την εξοικονόμηση πόρων μέσω της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο κ. Γιάννης Μεσσαρίτης, ιδρυτής της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική συνείδηση είναι απόλυτα συνδεδεμένες έννοιες, ιδίως στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας αποτελεί ένα φορέα πολιτισμού, βραβευμένο από το ίδρυμα  Bill & Melinda Gates, με αποδειγμένο έργο στην τοπική κοινωνία της Βέροιας. Η εταιρία μας λοιπόν, θέλοντας να στηρίξει με το δικό της τρόπο το έργο της Βιβλιοθήκης, αποφάσισε να προβεί στη συντήρηση του φωτοβολταϊκού της σταθμού. Ελπίζουμε, η ενέργεια αυτή να είναι μόνο η αρχή και να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και άλλες αντίστοιχες δράσεις. »

Η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd’s για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 18 Μαΐου 2017
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας