Η κορυφαία ελληνική μαγειρική

‘Ενα βιβλίο υψηλής γαστρονομίας, το “διδακτορικό” της ελληνικής μαγειρικής σύμφωνα με τον εκδότη, Η κορυφαία ελληνική μαγειρική του Θανάση Σκούρα, αρχιμάγειρα από το 1976 στην Προεδρία της Δημοκρατίας και μέλους του παγκόσμιου κλαμπ αρχιμαγείρων προσωπικοτήτων Club des Chefs des Chefs.
Ο συγγραφέας μας καλεί να θυμηθούμε, να μάθουμε, να δημιουργήσουμε, να απολαύσουμε, δίνοντάς μας συνταγές για σαλάτες, μεζέδες, πίτες, σούπες, κρέατα, επιδόρπια κλπ., ενώ στο τελευταίο κεφάλαιο με τίτλο Βασικές παρασκευές μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά και την εκλεκτή του μαγειρική εμπειρία για την παρασκευή σαλτσών, ψωμιών, παγωτών κ.ά. Ένα βιβλίο αξιώσεων!!!

[tags] Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, Βέροια, μαγειρική, Θανάσης Σκούρας [/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 10 Ιουνίου 2008
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας