Η λέσχη της θλίψης = Το μυστικό για να αντιμετωπίζετε τις αλλαγές και τις απώλειες

λλΜε το θάνατο του 12χρονου γιου της Σέιν, η Melody Beattie βρέθηκε ξαφνικά σε μία νέα “λέσχη” -έναν κύκλο ανθρώπων που είχαν καταφέρει να επιβιώσουν από την τρομακτικά οδυνηρή απώλεια ενός παιδιού.

Στη “Λέσχη της θλίψης” θα έρθετε σε επαφή με τις εμπειρίες της Beattie πάνω στο θάνατο, στο διαζύγιο και στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά, θα γνωρίσετε και πολλούς άλλους που έχουν επίσης βιώσει επώδυνες, τραγικές εμπειρίες. Και, αναμφισβήτητα, θα δείτε κομμάτια του εαυτού σας και της ζωής σας να καθρεφτίζονται στις ιστορίες τους. Έτσι λειτουργεί η “Λέσχη”. Το μυστικό για να ξεπεράσετε τις απώλειες της ζωής, όπως εξηγεί η Beattie, είναι να τις μοιραστείτε με ανθρώπους που μπορούν να ακούσουν, να νοιαστούν και να σας κατανοήσουν με τον ίδιο τρόπο που και εσείς, θα είστε εκεί, για να ακούσετε να νοιαστείτε, να κατανοήσετε και να καλωσορίσετε τα νέα μέλη στη Λέσχη της θλίψης…

Η λέσχη της θλίψης = το μυστικό για να αντιμετωπίζετε τις αλλαγές και τις απώλειες / Melody Beattie.   Αθήνα : Ισόρροπον, 2007  288σ. ; 23εκ.

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας