ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η Αμερικανική Γωνιά της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας, προσκαλεί τους μικρούς φίλους της Βιβλιοθήκης σε μία ολόκληρη εβδομάδα προβολών  ταινιών για παιδιά και  για όλη την οικογένεια.

Η Βιβλιοθήκη λειτουργεί κανονικά και την περίοδο των σχολικών διακοπών του Πάσχα τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τρίτη, Τετάρτη : 8.00 – 20.00, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 8.00-15.00

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

10.30 το πρωί
Η Πεντάμορφη και το Τέρας : ο Μαγικός κόσμος της Μπέλ (κινούμενα σχέδια ) – Διάρκεια 88’
Η ιστορία της πανέμορφης Μπελ, του Τέρατος και των άλλων φίλων τους που ανακαλύπτουν όλοι μαζί τη δύναμη της ομάδας, της συγχώρεσης και της φιλίας.

5.00 το απόγευμα
Συλλαβίζοντας το Όνειρο (AkeelahandtheBee) –Διάρκεια 108’
Η ιστορία της Ακίλα η οποία λατρεύει τις λέξεις και συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς ορθογραφίας. Αντιμέτωπη με εξάσκηση και δυσκολίες, άθελά της ενώνει τη γειτονιά στον αγώνα της να κερδίσει στον Εθνικό διαγωνισμό.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

10.30 το πρωί
Ταρζάν 2 (κινούμενα σχέδια) – Διάρκεια 70’
Ο Ταρζάν επιστρέφει σε νέες περιπέτειες μέσα από τις οποίες μας δείχνει τη δύναμη της αγάπης, της οικογένειας και της φιλίας

5.00 το απόγευμα
Annie : μιούζικαλ – Διάρκεια 122’
Η Άννι είναι ένα θαρραλέο κοριτσάκι που ονειρεύεται μία ζωή έξω από το ορφανοτροφείο στο οποίο ζει. Για καλή της τύχη, επιλέγεται να ζήσει για μία εβδομάδα στο σπίτι ενός εκατομμυριούχου, του «Ντάντι» Γουόρμπακς. Μία εξαιρετική ταινία, για όλη την οικογένεια με την ιστορία του πιο αξιολάτρευτου κοριτσιού που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

10.30 το πρωί
Ο Όλιβερ και η παρέα του (κινούμενα σχέδια ) – Διάρκεια 70’
Εμπνευσμένο από το διαχρονικό μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς «Όλιβερ Τουιστ» είναι μία εκπληκτική ταινία γεμάτη δράση και περιπέτεια που μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την έννοια της φιλίας.

12.00 το μεσημέρι
Χάιντι: η ταινία με υπότιτλους– Διάρκεια 104’
Η μικρή Χάιντι πηγαίνει να μείνει στο βουνό με το γκρινιάρη παππού της που ποτέ δεν είχε γνωρίσει.  Οι δυό τους μαθαίνουν με τον καιρό να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Μία πανέμορφη ιστορία για όλη την οικογένεια που αγαπήθηκε από όλα τα κορίτσια του κόσμου.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

12.00 το μεσημέρι
LittleWomen=Μικρές Κυρίες – Διάρκεια 114’
Βασισμένη στο κλασικό ρομαντικό μυθιστόρημα της Λουίζας Μέι ‘Αλκοτ, η ταινία μιλά για  την πορεία τεσσάρων κοριτσιών προς την ενηλικίωση και ήταν υποψήφια για τρία ‘Οσκαρ (γυναικείας ερμηνείας, μουσικής και κοστουμιών). Πρόκειται για μια καταπληκτική ταινία, που την χαρακτηρίζει η δύναμη της περιγραφής και η αξία των χαρακτήρων.

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 18 Απριλίου 2014
in Veria Tech Lab, Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας