Μένουμε σπίτι και αξιοποιούμε το χρόνο μας δημιουργικά – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε τη δύναμη να ανταποκριθούμε με υπομονή και πίστη στην διεθνή κρίση που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία με την πανδημία του Coronavirus (COVID-19).

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και τηρεί τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων της.

Η Βιβλιοθήκη παραμένει κλειστή μέχρι να ανακοινωθεί η επαναλειτουργία της από το Υπουργείο Παιδείας στο οποίο υπάγεται.

Η ημερομηνία επιστροφής των δανεισμένων τεκμηρίων παρατείνεται μέχρι τη νέα ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης εξακολουθεί να εργάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας προσπαθούμε να βρούμε κι άλλους τρόπους εξυπηρέτησης του κοινού.

Μείνετε συντονισμένοι στην Ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης http://www.libver.gr και στις σελίδες μας στα social media . Έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν αξιόπιστο κατάλογο με ηλεκτρονικές πηγές για ηλεκτρονική ανάγνωση βιβλίων, έρευνα , δωρεάν μαθήματα και άλλα. Ο κατάλογος αυτός ανανεώνεται καθημερινά https://bit.ly/2xQqHBM

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ακούσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας στο τηλ. 2331024494 (Δευτέρα – Παρασκευή 08.00-15.00) και στο info@libver.gr

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας

Από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 23 Μαρτίου 2020
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας