Νέα μέλη στο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης

Στη φωτογραφία ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης κ. Γιάννης Τροχόπουλος καλωσορίζει τον νέο πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Θεοχαρόπουλο, μαθηματικό, διευθυντή του 3ου Γενικού Λυκείου Βέροιας.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας καλωσορίζει τα νέα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου, που ορίστηκε σύμφωνα με την υπ΄αριθμό 84963/ΙΖ απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. To Εφορευτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και εποπτεύει μεταξύ άλλων την εύρυθμη λειτουργία της.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό της Δημόσιας Βιβλιοθήκης επίσης θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου, και ιδαίτερα τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Γκέκα, φιλόλογο-λυκειάρχη του Γενικού Λυκείου Μακροχωρίου, για την εξαίρετη συνεργασία και συνεισφορά τους στην ανοδική πορεία της Βιβλιοθήκης.
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού.

[tags]Βέροια, Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, Εφορευτικό Συμβούλιο[/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας