Ο μάρτυρας της Νύχτας

9789606769863
“Ο Νίκος Απέργης το φτωχόπαιδο που πέτυχε στη ζωή του, ο καταξιωμένος φωτογράφος διεθνούς φήμης, χορτασμένος από τη δόξα και κορεσμένος από τον πολυτελή τρόπο ζωής, επιστρέφει στις Σπέτσες, στο σπίτι της γιαγιάς του.
Στο νησί θα γνωρίσει μια πανέμορφη κοπέλα, την Έρικα, κι έναν ιδιόρρυθμο και μοναχικό άνθρωπο, τον Θαλασσομάτη, που η τοπική κοινωνία τον έχει στο περιθώριο καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε για τον φόνο μιας γυναίκας.
Η γνωριμία της Έρικας με τον Νίκο θα πανικοβάλει τον Αριστείδη Βενέτη, που θέλει να παντρευτεί την κοπέλα, ελπίζοντας ότι μέσα από τον γάμο αυτόν να θάψει για πάντα μυστικά που ανατρέπουν τις ζωές όλων.
Ο Νίκος νιώθοντας ερωτευμένος με την Έρικα, θα προσπαθήσει να τη διεκδικήσει και να της δείξει πως η χαρά της ζωής είναι ο έρωτας.
Όμως, το σεντούκι με τα μυστικά έχει ήδη ανοίξει και οι ζωές όλων αλλάζουν πορεία…”

Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ “Η αρχόντισσα της Μάνης”

Ο μάρτυρας της νύχτας : μυθιστόρημα / Κατερίνα Λέκκα. Αθήνα : Ωκεανός, 2013, 429σ. ; 21εκ.

 

Η Κατερίνα Λέκκα γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και υπηρέτησε στην εκπαίδευση για αρκετά χρόνια. Έγραφε μέχρι πρότινος στην τοπική εφημερίδα της Αργυρούπολης “Επικοινωνία”. Στα χόμπι της συπεριλαμβάνονται και η τεχνική του decoupage, ενώ έχει γυρίσει τον μισό σχεδόν κόσμο και έχει ζήσει στην Νέα Υόρκη και στο Οχάιο. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

΄Εχει συγγράψει επίσης τα μυθιστορήματα :

  • Η αρχόντισσα της Μάνης
  • ΄Εκλειψη
  • Το μάτι του Τρίτωνα
  • Αιχμάλωτοι στο Νησί των Κοραλλιών

 

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας