Ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης στο “Μαγικό Κουτί” της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας

Ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου ξεναγήθηκε στον καινούριο χώρο και συζήτησε με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης για τις νέες υπηρεσίες και τις δυνατότητες του παιδικού τμήματος της . Η επιτυχημένη υλοποίηση του καλοκαιρινού προγράμματος δίνει τη δυνατότητα για να σχεδιασθούν κοινές δράσεις και τη νέα χρονιά, πιο συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο του 2009.

Ο Νομάρχης Ημαθίας ευχήθηκε στο προσωπικό και τους χρήστες της Βιβλιοθήκης Καλές Γιορτές & Καλή Χρονιά.

Οι εργασίες κατασκευής του παιδικού τμήματος της Βιβλιοθήκης ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες. Ήδη, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει το «Μαγικό Κουτί» κατά τη διάρκεια της παράστασης που έδωσε η Εύα Ιεροπούλου με ένα Μουσικό Παραμύθι τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου το βράδυ.

«Το Μαγικό Κουτί» το νέο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης κατασκευάζεται με χορηγία από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Θα ολοκληρωθεί με όλες τις υπηρεσίες του μέσα στον καινούριο χρόνο, οπότε προβλέπεται και να εγκαινιασθεί επίσημα.

 

[tags] Magic Box, Βιβλιοθήκη, Library, Greece, Ελλάδα, Βέροια, Veria,”Stavros Niarchos Foundation”, “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, Μαγικό κουτί, Νομάρχης Ημαθίας [/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2008
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας