Πλήρες ωράριο λειτουργίας για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Από  τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, επανέρχεται στο πλήρες ωράριο λειτουργίας και θα είναι ανοιχτή τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα και Τετάρτη: 08.00-20.00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 08.00 – 15.00

Προς το παρόν η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για το κοινό, για την επιστροφή και το δανεισμό βιβλίων & περιοδικών, εγγραφή νέων μελών, αναζήτηση βιβλιογραφίας και τη χρήση του scanner.

Επιπλέον η Βιβλιοθήκη, συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα εύρεσης αρθρογραφίας, σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και τη δυνατότητα παραγγελίας επιστημονικών άρθρων που δε διαθέτει η ίδια, αλλά που προσφέρονται από άλλες Βιβλιοθήκες.

Τα αναγνωστήρια, ο χώρος έμπνευσης, οι υπολογιστές του κοινού, το στούντιο ηχογράφησης και η αίθουσα εκδηλώσεων προσωρινά δεν θα λειτουργούν.

Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, η Βιβλιοθήκη είναι πλήρως εξοπλισμένη με αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό με σκοπό την τακτική απολύμανση των χώρων για την προστασία του προσωπικού και των αναγνωστών της.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και σας περιμένουμε όλους στη Βιβλιοθήκη.

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Έλλης 8 ,59132 Βέροια.

Τηλ. 2331024494   email:info@libver.gr   http://www.libver.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 12 Ιουνίου 2020
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας