Σταμάτα να γερνάς
Η αντιγηραντική δύναμη της σωστής διατροφής είναι πλέον γεγονός. Οι φυσικές τροφές, δηλαδή τα φρούτα,τα λαχανικά κ.α. για να καταφέρουν να επιβιώσουν στις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως για παράδειγμα έξω στους αγρούς, μέρες ολόκληρες απέναντι από τον ήλιο, αναπτύσσουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κ.α. Προσλαμβάνοντας τες -μόνο τις φυσικές τροφές- φερόμαστε έξυπνα και με αγάπη κι ενδιαφέρον για τον εαυτό μας και όσους αγαπούμε.Υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες τροφές και τις περισσότερες μπορούμε να τις βρούμε μα και να τις έχουμε μόνιμα στον κήπο ή το μπαλκόνι μας…Σ’ αυτό το βιβλίο βρίσκουμε πληροφορίες για ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής για τη μακροζωία μας και όχι μόνο!
Η διατροφολόγος Jean Carper, ως υπεύθυνη των ιατρικών θεμάτων στο CNN και με αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού ρεπορτάζ, έχει γράψει έως τώρα δεκαπέντε βιβλία με θέματα που αφορούν τις διατροφικές μας συνήθειες.
- Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις | 15 Νοεμβρίου 2013 |
in | Από τη συλλογή μας |
tagged | Jean Carper, Αντιγήρανση, Βέροια, βιβλιοθήκη βέροιας, Βιταμίνες, διατροφή, Ελεύθερες ρίζες, υγεία |