Τα Εθνικά Πάρκα της Αμερικής

Η ” Αμερικανική Γωνιά” της Βιβλιοθήκης παρουσιάζει έκθεση αφίσας με θέμα: «Τα Εθνικά Πάρκα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής» στο ισόγειο και τον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Tο Views of the National Parks (Views) είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα πολυμέσων της Υπηρεσίας για την Προστασία των Εθνικών Πάρκων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που σκοπό έχει να παρουσιάσει την φυσική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά που συνδέεται με τα εθνικά πάρκα και παρέχει ευκαιρίες για όλους τους Αμερικανούς να ανακαλύψουν γιατί τα εθνικά πάρκα αποτελούν ειδικούς χώρους.

Tο πρόγραμμα Views of the National Parks (Views) προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους Αμερικάνους, όπως επίσης και όλες τις εκπαιδευτικές κοινότητες, σε μια γνωριμία και εξερεύνηση των διαφόρων εθνικών πάρκων της Αμερικής και των θεμάτων (οικολογίας, ανάπτυξης , προστασίας) , που σχετίζονται με αυτά παρακολουθώντας :
* Συνεντεύξεις από εμπειρογνώμονες
* Συναρπαστικές σκηνές
* Λεπτομερείς πληροφορίες

Η Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων προστατεύει και βοηθά στην ανάπτυξη περισσότερων από 400 πάρκων σε περίπου 3.141 κομητείες. Τα Πάρκα είναι επισκέψιμα και κυριολεκτικά συναρπαστικά.

Σχετικά sites:

https://www.nps.gov/findapark/index.
https://www.nature.nps.gov/views/layouts/Main.html#/Views/

https://gorp.away.com/gorp/resource/us_national_park/region_ak.htm

Ρίξτε μια ματιά – ίσως μόλις να έχετε ανακαλύψει ένα αγαπημένο πάρκο.

Διάρκεια έκθεσης: Από 22 Ιουλίου 2009 έως 10 Αυγούστου 2009.

[tags] Βέροια,Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, εθνικά πάρκα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, οικολογία, προστασία[/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας