Τα ελληνικά σταφύλια και κρασιά από το Διόνυσο μέχρι σήμερα
Ένα βιβλίο τεκμηρίωσης για την ελληνικότητα της αμπέλου, του οίνου – κρασιού.
Πώς πινόταν στην αρχαιότητα και πώς πίνεται σήμερα.
Ποιο είδος κρασιού είναι κατάλληλο με το γεύμα που συνοδεύει και πώς προσφέρεται σε κοινωνικές ή άλλες εκδηλώσεις.
Επισημαίνεται ο τρόπος της επιλογής τους από τους θιασώτες της χρήσης του.
– Οδηγός για τους “μερακλήδες”του είδους. –
Βιβλία για τα σταφύλια
Βιβλία για το κρασί και το αμπέλι
- Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις | 9 Σεπτεμβρίου 2013 |
in | Από τη συλλογή μας |
tagged | αμπέλι, Βέροια, Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, κρασί, σταφύλια |