Τα 100 μυστικά της υπέρτασης

yper

Το ρίξαμε έξω στις γιορτές;

Το γνωρίζετε ότι η πίεσή μας ανεβαίνει το πρωΐ μετά τις 10,όταν ο οργανισμός βάζει τα δυνατά του για να ξεκινήσει να δουλεύει και τότε είναι πιθανότερο να έχουμε εγκεφαλικό επεισόδιο; Ότι οι Δευτέρες είναι οι πιο πιθανές για αυτό…Διαβάστε στις σελίδες που νομίζετε πως σας ενδιαφέρουν,κάποιες  πληροφορίες που θα συμπληρώσουν τις  γνώσεις σας…Όλους μας απασχολεί το θέμα υπέρταση, είτε τους ίδιους , είτε τους γονείς  σύντροφο, κλπ. Η πρόληψη δε μπορείτε να φανταστείτε πώς μπορεί να μας σώσει από πολύ σοβαρά προβλήματα… όταν ένας άνθρωπος μες στην οικογένεια έχει εγκεφαλικό, όλοι λίγο -πολύ θα επηρεαστούν -άμεσα ή έμμεσα- από το πρόβλημα….2,5 εκατομμύρια ‘Ελληνες είναι υπερτασικοί, 40% των οποίων δεν το γνωρίζουν! Η αυξημένη αρτηριακή πίεση δρα ύπουλα: δεν προκαλεί συμπτώματα και συχνά διαγιγνώσκεται με καθυστέρηση, ενώ κι απ’ όσους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή αρκετοί δεν επιτυγχάνουν φυσιολογικές τιμές.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας φιλοδοξεί να σας ενημερώσει για την υπέρταση, τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται μαζί της και πώς θα τα αποφύγετε.
25 Έλληνες ειδικοί (καρδιολόγοι, παθολόγοι, διαβητολόγοι, οφθαλμίατροι, νεφρολόγοι, διατροφολόγοι, chef-culinary experts και φυσικοθεραπευτές) μοιράζονται μαζί σας 100 μικρά και μεγάλα μυστικά και σας βοηθούν να σχεδιάσετε ένα νέο τρόπο ζωής, ώστε να διατηρήσετε την πίεσή σας υπό έλεγχο! Ένα πρωτότυπο βιβλίο με έγκυρες ιατρικές συμβουλές, ευχάριστα σκίτσα, ευφυείς συνταγές μαγειρικής και πρακτικές οδηγίες άσκησης. 

 Τα 100 μυστικά της υπέρτασης.Αθήνα : Εν Πλω, 2012. 138σ. : εικ. ; 21εκ.

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας