Το Wii στη Βιβλιοθήκη τον μήνα Ιανουάριο

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 13:00 – 14:00 Wii Tennis
για ενήλικες μαζί με παιδιά

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009 18:30 – 19:30 Wii Tennis
για μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009 13:00 – 14:00 Wii Bowling
για ενήλικες μαζί με παιδιά

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009 13:00 – 14:00 Wii Tennis
για μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Ξεκίνησε να λειτουργεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη πειραματικά η κονσόλα Wii, η οποία σε συνδυασμό με την LDD τηλεόραση 46’’, προσφέρει πραγματικά αξέχαστη συγκίνηση σε όποιον την χρησιμοποιεί.

Η κονσόλα βασίζεται στο πραγματικά πρωτοποριακό χειριστήριο, το λεγόμενο Wii Remote, το οποίο έχει την ικανότητα να ανιχνεύει πλήρως τις κινήσεις του παίκτη στον τρισδιάστατο χώρο στον οποίο κινείται. Οι παίκτες μπορούν να μπουν σε έναν κόσμο παιχνιδιού που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή του παίκτη στην εξέλιξη, αφού στο Wii βασικό ρόλο παίζει η σωστή αλληλεπίδραση του χεριού του παίκτη με το παιχνίδι.

Η χρήση του Wii ξεκινά πειραματικά στη Βιβλιοθήκη από τις 27 Ιανουαρίου. Θα μπορούν να το χρησιμοποιούν σε πρώτη φάση ενήλικες ή και παιδιά που συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος όμως θα πρέπει να συμμετέχει και αυτός. Είναι πραγματικά μια καλή ευκαιρία για να βρεθεί όλη η οικογένεια μαζί στο παιχνίδι.

Ελάτε και εσείς στη Βιβλιοθήκη για να αθληθείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας και χωρίς το φόβο τραυματισμών. Τένις, Μπόουλινγκ, Ski, Snowboard, Boxing, Baseball, Golf, Ποδόσφαιρο και πολλά ακόμη παιχνίδια θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Ζητήστε σήμερα στη βιβλιοθήκη να κάνετε μια κράτηση, ή τηλεφωνήστε στο 23310-24494 ή ηλεκτρονικά στο info@libver.gr με θέμα:Wii.

Σας περιμένουμε για αξέχαστες στιγμές.

[tags]Βέροια, Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, Wii, Tennis, Bowling, Console, παιχνίδι[/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας