1000 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις

548649

Σαφάρι με αλεξίπτωτο πάνω από το Masai Mara, αγώνες στα Highlands, ο παγετώνας της Τασμανίας, ιστιοπλοΐα στις Γρεναδίνες, το σαββατιάτικο παζάρι στο Oaxaca, ορειβασία στο Kilimanjaro, η παραλία Ipanema, ο ναός του Ποσειδώνα, το παζάρι καμήλας στο Pushkar…
Μια εκτενής λίστα καταχωρήσεων, χωρισμένες ανά ηπείρους και περιοχές, οι οποίες πληροφορούν τον αναγνώστη για τα μέρη που πραγματικά αξίζει να δει στη ζωή του. Τα 1.000 καλύτερα μέρη του κόσμου συγκεντρωμένα με τρόπο που απαντά στις βασικές ερωτήσεις ενός ταξιδιώτη: Πού, Πώς, Πότε, Γιατί. Αρχαιολογικοί χώροι, μεγάλα ξενοδοχεία, καταφύγια άγριων ζώων, χωριουδάκια, κάστρα, φεστιβάλ, εστιατόρια, καθεδρικοί, μουσεία και πολλά άλλα σε μία και μόνη συλλογή.
Ήρθε η ώρα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα..

1000 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις / Patricia Schultz,Αθήνα : Οξύ, 2007,910σ. : εικ. ; 23εκ.

Η Patricia Schultz συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με εκδοτικούς οίκους για την έκδοση ταξιδιωτικών οδηγών, όπως οι Frommer’s, Berlitz και Access. Είναι η συγγραφέας του “Made in Italy” και σήμερα εργάζεται σε πολλά περιοδικά ως εξωτερική συνεργάτης. Τα άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο Conde, στο Nast Traveler, στο Departures και το Harper’s Bazaar.

  • Σχετικά με το άρθρο
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας