Γίνε μέλος της Βιβλιοθήκης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή από βιβλία, βιβλία Braille, e-books reader, περιοδικά, εφημερίδες εκπαιδευτικά πακέτα, επιτραπέζια παιχνίδια (μόνο στο χώρο της βιβλιοθήκης) και έναν αυξανόμενο αριθμό οπτικοακουστικού υλικού. Επίσης δίνει τη  δυνατότητα χρήσης υπολογιστών και πρόσβαση σε on line πηγές πληροφόρησης.

  • Αν είστε 13 χρονών και πάνω, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής νέου μέλους και να τη φέρετε στη Βιβλιοθήκη. Αν θέλετε περισσότερη ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, ως μέλος της Βιβλιοθήκης, διαβάστε τον κανονισμό λειτουργίας ή επικοινωνήστε  μαζί μας. Η εγγραφή γίνεται στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης, άμεσα, με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.
  • Αν είστε 12 ετών ή μικρότερος, πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση νέου μέλους για παιδιά Δημοτικού. Απαραίτητη η παρουσία του γονέα και η επίδειξη της αστυνομικής σας  ταυτότητας.
  • Κάτοικοι εκτός του νομού Ημαθίας, μπορούν να γίνουν μέλη της Βιβλιοθήκης. Συμπληρώστε την αίτηση και φέρτε την αυτοπροσώπως στη Βιβλιοθήκη. Απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για την παραλαβή της κάρτας.
  • Αν έχετε χάσει την κάρτα σας, πρέπει να συμπληρώσετε εκ νέου τη φόρμα μέλους και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας προβαίνουμε στην αντικατάσταση της, με χρέωση 1,50 €.
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας