Κανονισμός Δανεισμού Action Cam

Η Action Cam NILOX Mini WI-Fi δανείζεται δωρεάν σε μέλη της βιβλιοθήκης άνω των 16 ετών με αστυνομική ταυτότητα και αφού συμπληρώσουν και συνυπογράψουν με τη βιβλιοθήκη το ανάλογο έντυπο χρήσης.

Η Action Cam δανείζεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει:

 1. Βάση ποδηλάτου
 2. Βάση κράνους
 3. Βάση στήριξης
 4. Αντάπτορας τρίποδου
 5. Αδιάβροχη θήκη
 6. Αντάπτορας μνήμης MicroSD to SD
 7. USB καλώδιο
 8. Ιμάντας στήριξης
 9. Επίπεδη Αυτοκόλλητη Βάση
 10. Manual
 11. Κάρτα μνήμης MicroSD 16GB

 

Η περίοδος  δανεισμού είναι το μέγιστο 3 ημέρες χωρίς δικαίωμα ανανέωσης. Κάθε ημέρα καθυστέρησης χρεώνεται με το ποσό των 5 ευρώ. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να δανειστεί τη φωτογραφική μηχανή μέχρι δύο (2) φορές μέσα στον ίδιο μήνα. Mπορούν να την δανειστούν μόνο μέλη της Βιβλιοθήκης. Όσοι δανείζονται την Action Cam πρέπει να την επιστρέφουν σε άριστη κατάσταση και είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν το κόστος που προκύπτει από τυχόν φθορές που οφείλονται σε κακή χρήση. Η Βιβλιοθήκη διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το δανεισμό της σε μέλη που δεν ακολουθούν τους όρους χρήσης ή τον κανονισμό της Βιβλιοθήκης.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της​ δωρεάν στα μέλη της. Στήριξε και στηρίζει την επιτυχημένη λειτουργία της και στην υποστήριξη που της παρέχουν μεμονονωμένοι ιδιώτες, εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, δημόσιες επιχειρήσεις και φιλανθρωπικά σωματεία. Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε οικονομικά είτε συγκεκριμένες δράσεις είτε συνολικά το έργο της Βιβλιοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη:
Ασπασία Τασιοπούλου
Τηλ. 2331024494
Mail: aspasia@libver.gr

2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας