Διαδραστικό σεμινάριο-εργαστήριο* με τίτλο: “How to create an inclusive learning environment through English language”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο διαδραστικό σεμινάριο-εργαστήριο* με τίτλο:

“How to create an inclusive learning environment through English language”

που θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας (Έλλης 8),
την Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 & ώρα 6:00-7:30 μμ
με εισηγήτρια την IVLP alumna κ. Ρούλα Κεχρή (M.Ed.).

Οι συμμετοχικές δραστηριότητες εστιάζουν στις πέντε παγκόσμιες έννοιες (global concepts): Αλληλεξάρτηση (Interdependence), Στερεότυπα & προκαταλήψεις (Images & perception), Κοινωνική Δικαιοσύνη (Social Justice), Συγκρούσεις & Επίλυση τους (Conflict & conflict resolution), Ετοιμαστείτε για τις Αλλαγές & το Μέλλον (Changes & the future).

To σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα (επίπεδο Β2), απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, σε φοιτητές & σε ενδιαφερόμενους πολίτες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό τα 30 άτομα ενώ η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9nTEkOLuUrJOWp8xOwJVM_8J-2h-qUpaY5u-G57Magp4FHQ/viewform?usp=sf_link ) είναι η 4/4/2024.

Η ώρα προσέλευσης είναι 5:30-6:00 μμ για coffee networking, το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 90’ & θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες-συνδιοργάνωση: aspasia@libver.gr , zkechri@gmail.com

*Η επιμορφωτική δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας American Spaces & υποστηρίζεται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 1 Απριλίου 2024
in Veria Tech Lab, Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας