Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή

Συντηρήστε τα κατάλληλα τρόφιμα την κατάλληλη εποχή με 150 συνταγές για μαρμελάδες, κονφί, τσάτνεϊ και πολλά άλλα.Φτιάξτε μαρμελάδα πορτοκάλι στο τέλος του χειμώνα, μαρμελάδα με άγριες φράουλες την άνοιξη, μαρμελάδα βερίκοκο και ξίδι από φραγκοστάφυλα μέσα στο καλοκαίρι και τσάντεϊ με φρέσκο κρεμμυδάκι το φθινόπωρο.Τεχνικές συντήρησης βήμα βήμα με εγγυημένη επιτυχία.Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου τα ντουλάπια σας θα είναι γεμάτα με σπιτικά συντηρημένα τρόφιμα για όλες τις εποχές.

 

Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή / Schwartz Oded. Αθήνα : Πεδίο, 2015. 126σ. : εικ. ; 23εκ. 

  • Σχόλια
  • Trackbacks
  • Σχετικά με το άρθρο
Αφήστε απάντηση

Είσοδος ως - Αποσύνδεση

Απάντηση σε:

2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας