Έκθεση Ζωγραφικής & Φωτογραφίας με θέμα την πόλη της Βέροιας: από το Σάββατο 21 Μαΐου στη γκαλερί Παπατζίκου

 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας και Ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21.05.2022, στις 20:00, στη Γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ (Ελ. Βενιζέλου 43, Βέροια).

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα που έχουν διακριθεί στους διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Ζωγραφικής με θέμα τη ΒΕΡΟΙΑ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “10 χρόνια μετά το βραβείο” που διοργάνωσε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, με την υποστήριξη της Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας και το Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος – ΣΚΕΤΒΕ.

Διάρκεια έκθεσης: 21/5/2022 έως 4/6/2022

Ώρες επισκέψεων: Ωράριο καταστημάτων

Όλες οι φωτογραφίες και τα έργα ζωγραφικής που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα προβάλλονται σε ψηφιακή μορφή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης και στον ιστότοπο της Δημόσια Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας www.libver.gr.

Τα έργα που επέλεξαν οι επιτροπές αξιολόγησης θα φιλοξενηθούν στο ψηφιακό αποθετήριο ΜΕΔΟΥΣΑ της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας http://medusa.libver.gr

Όλα τα έργα θα διατίθενται  προς πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974627144   (Υπεύθυνη έκθεσης: Ισαβέλλα Κωνσταντούδη)

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 18 Μαΐου 2022
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας