ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη, σύμφωνα με την απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων σχετικά με τα  «Έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» αναστέλλει τις υπηρεσίες της στους χώρους της (αναγνωστήρια, χρήση κοινόχρηστων υπολογιστών) οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, μέχρι  νεωτέρας.

Η Βιβλιοθήκη καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή: 08.00-15.00 δέχεται  επιστροφές βιβλίων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην κεντρική είσοδο.

Παρακαλούμε τα μέλη  που έχουν δανεισμένα βιβλία και μπορούν να μετακινηθούν σύμφωνα με τους κανόνες μετακίνησης που ισχύουν, να τα επιστρέψουν για να εξυπηρετηθούν και άλλα μέλη που πιθανόν τα χρειάζονται.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ

Mε δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, σας πληροφορούμε ότι, από τις 27 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι την επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης, το κατάστημα My Market Βέροιας, προσφέρει «Δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον» αποκλειστικά για τα μέλη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, που κατοικούν στην πόλη της Βέροιας.

https://www.libver.gr/bookdelivery/

Αναζητήστε σήμερα στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στο σύνδεσμο που ακολουθεί  https://catalogue.libver.gr/ και επιλέξτε ό,τι σας ενδιαφέρει, από τα 160.000 βιβλία που διαθέτουμε στη συλλογή μας. Βιβλία επιστημών, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, παιδικά και άλλα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.libver.gr και https://www.facebook.com/libveria/ . Για οποιαδήποτε διευκρίνιση,  υποστήριξη σε ερευνητικές ή άλλες εργασίες και περαιτέρω ενημέρωση,  παρακαλώ επικοινωνήστε με τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ  (τηλ. 2331024494 και info@libver.gr).

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 18 Μαρτίου 2021
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας