Ατζέντα εβδομάδας

Πολύ πλούσιο το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα στη Βιβλιοθήκη:
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου
6.00-6.30 το απόγευμα:
Η Εύα Ιεροπούλου και τα παιδιά της πόλης παρουσιάζουν στο κοινό τα κουτιά με τα μουσικά παραμύθια και τις μουσικές ιστορίες, που έκαναν στις δυο συναντήσεις τους.
Η εκδήλωση γίνεται στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης, με είσοδο ελεύθερη.
7.00 το απόγευμα:
Παρουσίαση του βιβλίου Ιμαρέτ Στη σκιά του ρολογιού του Γιάννη Καλπούζου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Ηπειρωτών ν. Ημαθίας και το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο. Για το βιβλίο θα μιλήσει, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπάμπης Κώτσιας. Το βιβλίο αναφέρεται στη ζωή ενός Έλληνα και ενός Τούρκου, γεννημένων την ίδια ημέρα και ομογάλακτων, στην Άρτα επί τουρκοκρατίας και ο συγγραφέας του, εξ Άρτης ορμώμενος, έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές, δυο μυθιστορήματα και μια συλλογή διηγημάτων και έχει ασχοληθεί και με τη στιχουργική.
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, 5.00-6.30 το απόγευμα:
“Οι φόβοι στο κλουβί!”: Εικαστικό εργαστήρι με την Κατερίνα Αναστασίου, που θα καταλήξει με τους φόβους σε κλουβί. Για παιδιά 5-8 ετών, με προεγγραφή, στο εργαστήρι του παιδικού τμήματος.
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, 11.00 το πρωί:
Επιτυχημένοι Αφρικανοαμερικανοί Λογοτέχνες και Καλλιτέχνες”.
Ομιλία της κ. Τατιανής Ραπατζίκου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης.
Σε συνεργασία με την Αμερικανική Γωνιά της Βιβλιοθήκης και την Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης ν. Ημαθίας.
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 12.00-13.30 το μεσημέρι:
“Μεταμφιέζομαι!!!”. Παιδιά προσχολικής ηλικίας (με τους γονείς τους) θα μεταμφιεστούν και θα φτιάξουν ιστορίες, με την Κατερίνα Αναστασίου. Με προεγγραφή, στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης.
Και μην ξεχνάτε το
Wii στη Βιβλιοθήκη από Δευτέρα έως Πέμπτη και το Σάββατο από 13.30-14.30, αλλά και τα απογεύματα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18.30-19.30.
Καλά να περάσετε!!!
[tags] Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Βέροια, Γιάννης Καλπούζος, εκδηλώσεις Φεβρουαρίου 2009 [/tags]

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2009
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας