ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 | 13:00 – 14:30 

Στο πλαίσιο της εκστρατείας #μένουμε ασφαλείς ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19), η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab  παρουσιάζουν μία ιδιαίτερα χρήσιμη διαδικτυακή συνάντηση για όλους, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα του Office365 και συγκεκριμένα η Εφαρμογή Microsoft Teams. 

Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής βρίσκεται σε κάθε σπίτι.  Ειδικά μέσα στην περίοδο του COVID-19!, που πολλές από τις δραστηριότητες μας τις κάνουμε εξ αποστάσεως, η ανάγκη για αγορά νέου υπολογιστή είναι ακόμη πιο μεγάλη.   Έχουμε όλοι όμως τις ίδιες ανάγκες;  Εάν δεν έχετε την γνώση να μπορείτε να επιλέξετε, ποιος υπολογιστής καλύπτει τις ανάγκες σας, τότε αυτή η συνάντηση είναι για εσάς.   

Ελάτε να μάθετε τι είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υπολογιστών, που ακούτε και βλέπετε καθημερινά και μάθετε ποια από αυτά να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gz_kCLuQkU6jBqlw7kITTGJusWigwMhAgcjkH9n0TZFUMlpDOFhESUtTV01KUEw5NjNLRUY5T1lEVy4u

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2020
in Veria Tech Lab, Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας