ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας και η Ένωση Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας, διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 6.00-7.30 το απόγευμα, διαδικτυακό σεμινάριο αστικής φωτογραφίας (Urban Photography) με δωρεάν συμμετοχή.  Ο μοναδικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε είναι το κινητό σας τηλέφωνο.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Δημήτρης Κοντσίδης  και ο κ. Γιάννης Ζιώρης.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο που ακολουθεί  https://forms.office.com/r/DwxSnYCivz  και θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους, η οποία θα γίνει διαδικτυακά μέσω Zoom.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την παραλαβή του βραβείου “Πρόσβαση στη Μάθηση” του ιδρύματος Bill & Melinda Gates, που ξεκίνησαν  το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2020.

Παρά τις πρωτόγνωρες και αντίξοες  συνθήκες που βιώνουμε, το κάλεσμα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες Ζωγράφους και Φωτογράφους προχωράει κανονικά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ανανεώνουμε την καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών για τις 30 Απριλίου 2020.

Σας θυμίζουμε ότι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι με καταγωγή από την Ημαθία, μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες, με θέμα τη Βέροια και τίτλο: “Βέροια, στιγμές της πόλης”, στην ηλεκτρονική διεύθυνση photos2020@libver.gr

Οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες ζωγράφοι μπορείτε να υποβάλετε ένα έργο με θέμα τη Βέροια του σήμερα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση paintings2020@libver.gr

Οι φωτογραφίες που θα προκριθούν, θα εκτυπωθούν με την υποστήριξη της Fujifilm Hellas Α.Ε., και μαζί με τα έργα ζωγραφικής, θα παρουσιαστούν στην Γκαλερί Παπατζίκου στη Βέροια, σε χρόνο που θα μας επιτρέψουν οι συνθήκες. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους προσφορά.

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ,
future2020@libver.gr   http://future.libver.gr/

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 19 Μαρτίου 2021
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας