Οδυσσέας Γωνιάδης: ένας ακάματος εργάτης του Θεάτρου

Συνεχίζεται η μετάδοση των podcasts που δημιούργησε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σε συνεργασία με το pod.gr , όπου επιστήμονες, επαγγελματίες, δημιουργοί της Βέροιας μοιράζονται μαζί μας τις ιστορίες τους, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όπως το ζήσανε και το οραματίζονται.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 ακούστε το podcast όπου ο κ. Οδυσσέας Γωνιάδης συνομιλεί με τον κ. Γιάννη Καισαρίδη.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα στην Αθήνα και η γνωριμία με τον Μίμη Πλέσσα. Η επιστροφή στη Βέροια και το πρωτοπόρο εγχείρημα δημιουργίας θεάτρου στα χρόνια της δικτατορίας. Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Οδυσσέας Γωνιάδης εξιστορεί στο συγγραφέα Γιάννη Καισαρίδη στιγμές της ζωής του που ταυτίζονται με την θεατρική και γενικότερα καλλιτεχνική πρόοδο της Βέροιας.

Συντονιστείτε διαδικτυακά στο http://future.libver.gr/podcasts/ και στο https://www.pod.gr/

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δέκα χρόνια μετά την απονομή του Βραβείου «Πρόσβαση στη Μάθηση» από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, η Βιβλιοθήκη συζητάει για το μέλλον με ποικίλες εκδηλώσεις, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020, με ελεύθερη πρόσβαση. Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο future.libver.gr/programme

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Τηλ. 2331024494,

https://www.libver.gr email: info@libver.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020
in Podcasts, Uncategorized, Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας