Χώρος Έμπνευσης | Brain Pulse | Κανονισμός Λειτουργίας

Ο Χώρος Έμπνευσης – Brain Pulse Room βρίσκεται στον 1ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας.

Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συζητήσεις, συναντήσεις μικρών ομάδων, σχολικές εργασίες, προβολή ταινιών, skype επικοινωνία, online παρακολούθηση μαθημάτων, web conference, επαγγελματικές συναντήσεις κλπ.

Διατίθεται μόνο στα εγγεγραμμένα  μέλη της Βιβλιοθήκης από την ηλικία των 13 ετών και πάνω, τα οποία έχουν εκδώσει αστυνομική ταυτότητα. Για τη χρήση του είναι απαραίτητη η κράτηση του, μέσα από την ειδική φόρμα που μπορείτε να βρείτε σε έντυπη μορφή στα γραφεία εξυπηρέτησης του κοινού στη βιβλιοθήκη και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης https://www.libver.gr. Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι 1-4 άτομα .

Για τη χρήση του χώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους, τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο από το χώρο. Ο υπεύθυνος υπάλληλος μετά την έξοδο, οφείλει να ελέγχει το χώρο, τα έπιπλα και τις συσκευές. Οι χρήστες αφού ενημερωθούν για τον κανονισμό λειτουργίας,  τις κυρώσεις σε περίπτωση φθοράς, των συσκευών, των μηχανημάτων και των  επίπλων,  υπογράφουν το ειδικό έντυπο

Εξοπλισμός χώρου:

  • 1 τηλεόραση SAMSUNG (smart TV) 40 ιντσών
  • 2 τηλεχειριστήρια τηλεόρασης (τα ζητάτε από το προσωπικό)
  • 1 blue ray player SONY
  • 1 τηλεχειριστήριο blue ray player (τα ζητάτε από το προσωπικό)
  • 1 συσκευή NUK INTEL
  • 1 Web camera Logitech
  • 1 ασύρματο desktop (πληκτρολόγιο) Logitech (τα ζητάτε από το προσωπικό)

 

Ο χώρος διατίθεται για χρήση μέχρι 2 ώρες την ημέρα με δικαίωμα ανανέωσης 1 επιπλέον ώρας αν δεν υπάρχει άλλη κράτηση. Η χρήση του χώρου από τα ίδια άτομα μπορεί να γίνει μέχρι 2 φορές την εβδομάδα.  Η καθυστερημένη προσέλευση πάνω από 15 λεπτά της ώρας δίνει το δικαίωμα στη βιβλιοθήκη να ακυρώνει κρατήσεις.

Όταν ο χώρος είναι ελεύθερος από κρατήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος της βιβλιοθήκης με την επίδειξη της κάρτας δανεισμού.

Όσοι επιθυμούν να δούνε μία ταινία (dvd ή blue ray) από τη συλλογή της Βιβλιοθήκης οφείλουν να ακολουθήσουν τη διαδικασία δανεισμού από το ισόγειο της βιβλιοθήκης.

Η βιβλιοθήκη μπορεί να αποκλείσει χρήστες από το χώρο αυτό αν διαπιστωθεί παραβατική ή ενοχλητική συμπεριφορά.

Δεν επιτρέπεται το φαγητό, το ποτό, παρά μόνο το νερό σε μπουκάλι.

Οι χρήστες που έχουν προκαλέσει φθορές σε συσκευές , μηχανήματα, έπιπλα κλπ. υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν εξ’ ολοκλήρου.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της​ δωρεάν στα μέλη της. Στήριξε και στηρίζει την επιτυχημένη λειτουργία της και στην υποστήριξη που της παρέχουν μεμονονωμένοι ιδιώτες, εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, δημόσιες επιχειρήσεις και φιλανθρωπικά σωματεία. Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε οικονομικά είτε συγκεκριμένες δράσεις είτε συνολικά το έργο της Βιβλιοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη:
Ασπασία Τασιοπούλου
Τηλ. 2331024494
Mail: aspasia@libver.gr

2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας